Interieurs


Wilt u meer ruimte door uw nieuwe keuken bij de woonkamer te trekken? Met een paar meubelstukken in dezelfde stijl en houtsoort als uw houten keuken, creëert u rust en eenheid.

DSC_0859 kersen laden car int
Noten PITT cooking rvs

Keukeneiland van notenhout met PITT cooking®


De combinatie van rvs en notenhout geeft dit royale keukeneiland een robuuste en toch warme uitstraling. Het keukeneiland bestaat uit een spoelgedeelte en een kookgedeelte. Door de keuze voor PITT cooking® – losse branders die in het werkblad zijn verwerkt – hadden de opdrachtgevers maximale ontwerpvrijheid.
Het keukeneiland is uitgerust met veel bergruimte en een vaatwasser. De overige keukenapparatuur bevindt zich in een apparatenwand. In het rvs werkblad zijn verzinkbare stopcontacten geplaatst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wastafel met keramische waskom


Eiken vloer


BNK_3572

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wandmeubel in esdoorn


Noten car int

Noten 3 strooks


DSC_5455 dressoir vm berken

Dressoir


Eiken white wash car int

Eiken vloer wit


DSC_0859 kersen laden car int

Dressoir kersen


Vloeren


Hoe meer keuze, hoe lastiger kiezen. Daarom hebben wij de mooiste vloeren alvast voor u geselecteerd. Van Berg & Berg, topkwaliteit uit Zweden. Wij leggen uw vloer – compleet met ondervloer – en werken hem netjes af.

Benka tafels


Change-Wood77 Uno90

Kies zelf uw model, bladdikte (30 of 40 mm) en houtsoort. En geef aan hoe groot uw massief houten (FSC) tafel mag zijn. Topkwaliteit vanaf €1600.

 

Square-Wood60 Wings61

Kasten


DSC_0144Ab kleinDSC_0146Ab klein

 

Wandkasten, boekenkasten en dressoirs maken wij op maat en in de stijl die bij uw interieur past.