Werkbladen


Werkbladen zijn er in verschillende materialen: glas in vele kleuren, hout, natuursteen, composiet, roestvrij staal en keramiek.

Milieuvriendelijke topper is ECO by Cosentino®. Bladen van dit merk zien er uit als natuursteen maar bestaan voor 75% uit gerecycled glas, porselein en gekristalliseerd as. Verder verwerkt Cosentino restjes natuursteen in deze bladen.

Een innovatief, esthetisch aantrekkelijk en duurzaam product.

Werkblad

Glazen werkbladen


Gehard glas Kemie® Topglas Kemie®

Granieten blad met onderbouw spoelbak


Graniet-onderbouw spoelbak

bovenaanzicht_keuken

Eiland met PITT cooking® en inlas spoelbak


Noten PITT cooking rvs

Keukeneiland van notenhout met PITT cooking®


De combinatie van rvs en notenhout geeft dit royale keukeneiland een robuuste en toch warme uitstraling. Het keukeneiland bestaat uit een spoelgedeelte en een kookgedeelte. Door de keuze voor PITT cooking® – losse branders die in het werkblad zijn verwerkt – hadden de opdrachtgevers maximale ontwerpvrijheid.
Het keukeneiland is uitgerust met veel bergruimte en een vaatwasser. De overige keukenapparatuur bevindt zich in een apparatenwand. In het rvs werkblad zijn verzinkbare stopcontacten geplaatst.

eco_cosentino spoelbak

ECO by Cosentino® spoelbak


Keuken4carussel bladen

RVS alu-look


Houten keukens

Eiken keuken met extra dik composietblad


De nieuwste werkbladen


Naast klassiekers als granito, rvs, natuursteen, hout of composiet, zijn er volop werkbladen in nieuwe, moderne materialen.

Gehard matglazen werkblad


BamboeMet een 15 of 20 mm dik, glazen werkblad, oogt uw keuken strak en stijlvol. Verkrijgbaar in alle RAL- kleuren. Thermisch gehard en 100% recyclebaar.

Keramische werkbladen


Ceramas 12mm car werkbladenEen keramisch blad is keihard en dus krasvast. Verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen én in elke gewenste dikte. Ook 100% recyclebaar

ECO by Cosentino®


eco_cosentino bladko2