Bamboekeuken voor duurzaam nieuwbouwprojectOp 26 juni 2013 schrijft Marinka Haring in haar blog over een duurzaam nieuwbouwproject in Driebergen: “Na wat onderhandelen hebben we vandaag een akkoord bereikt over de kavel, met nog een strook van 3 meter breed extra erbij van de buurkavel. Het lijkt erop dat we gaan bouwen. En verhuizen!”

Dat is het startschot voor een bijzonder nieuwbouwproject: een duurzaam woonhuis op een vrije kavel in Driebergen. Benieuwd? Bekijk hier het project.

Eco by Cosentino
Verderop lezen we tot onze verrassing: “Voor de keuken hebben we gekozen voor Dirk Bernhagen van Bernhagen Natuurkeukens uit Driebergen. Een vakman met ruim 30 jaar ervaring. Hij maakt de keuken helemaal op maat van hout, met bamboe fronten en een Eco by Cosentino aanrechtblad van gerecycled materiaal.”

Keukeneiland
Leuk, zoveel aandacht voor ons werk! Wij zijn natuurlijk al begonnen aan deze bamboekeuken. Marinka kwam even wat foto’s maken – dat mogen opdrachtgevers altijd bij ons – en schreef vervolgens: “Met wat aanwijzingen weten we inmiddels dat dit de rompen zijn van de kastjes van het keukeneiland en de lage kastjes tegen de wand. Het kleine kastje rechts boven (op z’n kop, dus met de poten omhoog) is het kastje dat onder de vaatwasser komt, zodat die op een comfortabele hoogte geplaatst kan worden. Fijn voor de rug!”

Kastjes Haringimg_6381