Houten keukens die tegen een stootje kunnen2015-08-28 14.56.29

Hoe langer je met iets doet, hoe minder snel je iets nieuws nodig hebt. Dat is fijn voor de portemonnee en voor het milieu. De houten keukens van Bernhagen Natuurkeukens zijn zeer solide gemaakt en gaan daardoor erg lang mee.

De lades bijvoorbeeld, kunnen opvallend veel gewicht hebben. We maken ze van hout – ook de bodems – en kiezen voor sterke verbindingen. Zelfs aan de kwaliteit van de ladegeleiders doen we geen enkele concessie: we kiezen altijd voor oerdegelijk materiaal.

Alles kan tegen een stootje
Niet alleen de constructie is gericht op langdurig gebruik, ook de afzonderlijke onderdelen van de keukens zijn oerdegelijk. Werkbladen, hang- en sluitwerk, fronten, plinten en grepen: alles kan tegen een stootje. Zeg maar rustig: tegen heel veel stootjes! Opdrachtgevers komen eigenlijk alleen bij ons terug als ze nieuwe apparatuur nodig hebben. Of als ze hun keuken willen uitbreiden of meeverhuizen.

Tijdloos ontwerp
De eerste Bernhagen Natuurkeukens zijn al meer dan dertig jaar oud en nog steeds volop in gebruik. Ze zien er bovendien ook nog heel goed uit. Dat komt door het tijdloze ontwerp en het gebruik van natuurlijke materialen. Ongelakt hout verveelt nooit, raakt niet uit de mode en wordt eigenlijk ieder jaar mooier. Vooral als je het af en toe in de olie zet.