Maatwerk keukens


Bamboekeuken

Bamboe keuken met ontbijtbar.

Individueel ontwerp
Uw keuken op maat wordt helemaal naar uw wensen gemaakt. Standaardkeukens hebben een diepte van 60 cm, de lades kunnen dan niet veel dieper zijn dan 53 cm. Omdat wij elke keuken individueel ontwerpen, trekken we ons van die standaard dieptematen niets aan. Een keukenblok kan bij ons zo diep zijn als uw arm reikt, tot circa 80 cm. We kunnen het blok schuin laten toelopen van 60 naar 80 cm of over de hele lengte variëren in diepte. Die afwisseling zorgt voor een zeer ruimtelijk effect.

Duurzaam
Bij Bernhagen Natuurkeukens is niets standaard. Alleen de milieuvriendelijke materialen en duurzame constructies. Want wij vinden het belangrijk dat uw houten keuken of bamboe keuken vele tientallen jaren meegaat!

lade met binnenlade

Keukeneiland van notenhout met PITT cooking®


De combinatie van rvs en notenhout geeft dit royale keukeneiland een robuuste en toch warme uitstraling. Het keukeneiland bestaat uit een spoelgedeelte en een kookgedeelte. Door de keuze voor PITT cooking® – losse branders die in het werkblad zijn verwerkt – hadden de opdrachtgevers maximale ontwerpvrijheid.
Het keukeneiland is uitgerust met veel bergruimte en een vaatwasser. De overige keukenapparatuur bevindt zich in een apparatenwand. In het rvs werkblad zijn verzinkbare stopcontacten geplaatst.

Greeploze keuken van blank eiken


Deze greeploze keuken van blank eiken is op maat gemaakt voor een smal toelopende, niet al te grote ruimte. De horizontale lijnen van de greeploze laden geven een ruimtelijk effect, waardoor de keuken groter lijkt. Dit effect wordt versterkt door het dunne, zwevende rvs werkblad.

Bamboe keuken onder schuin dak


BNK_3574A

Hoekkeuken van kersenhout en rvs blad


Eiken keuken met extra dik composietblad


Esdoorn keukenblok met bovenkasten en Quooker


Keuken4_Low-res

Op maat gemaakt


mw1 mw2

 

Wilt u uw keuken hier iets hoger, daar wat lager.  Met misschien nog extra ruimte achter de kookplaat? Of onder de trap? Uw keuken wordt helemaal op úw maat ontworpen en gemaakt.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Afgewerkt met olie


Auro421 Bernhagen 02-05-1

Alle onderdelen, ook het massief houten binnenwerk, werken we af met Auro® biologische oliën. Een natuurlijk product dat het hout uitstekend beschermt.

Houten keukens en bamboe keukens


keukeneiland

Modern keukeneiland van oud eiken en rvs.

Mooie, natuurlijke materialen. Energiezuinige apparatuur. Oerdegelijk vakmanschap. Bernhagen Natuurkeukens ontwerpt en produceert houten keukens en bamboe keukens op maat en naar uw persoonlijke wensen. U heeft keuze uit verschillende soorten bamboe en fraaie houtsoorten als eiken, noten, esdoorn, berken, iepen en kersen.

Bamboe keuken

Bamboe keuken met praktische rvs grepen

Onze houten keukens en bamboe keukens zijn volledig van massief hout. Niet alleen van buiten, ook van binnen. Voor het binnenwerk gebruiken we vuren, voor de buitenzijde kiest u zelf een mooie houtsoort of bamboe. We behandelen uw keuken na met biologische olie. Deze olie verdiept de tekening van het materiaal en zorgt ervoor dat uw keuken mooi blijft en makkelijk te onderhouden is.