Werkwijze

Werkwijze

Van kennismaking tot montage van uw nieuwe keuken.

Bespreken

Het proces begint met een afspraak om de ruimte en wensen met betrekking tot ontwerp, apparatuur en materialen te bespreken. Op basis daarrvan maken wij een kostenraming. De eerste bespreking en kostenraming zijn vrijblijvend.

Ontwerp

Het 3D-ontwerp komt in nauwe samenwerking tot stand. De kostenraming wordt uitgewerkt tot een gedetailleerde offerte. Als de opdracht doorgaat zijn de kosten voor het maken van het ontwerp inbegrepen. Mocht de opdracht – om welke reden dan ook – toch niet doorgaan, dan rekenen wij een vooraf afgesproken bedrag voor het gemaakte ontwerp.  

Inmeten

Zodra het ontwerp af is en de offerte is geaccordeerd wordt de keuken op locatie ingemeten.

Technische- en installatietekening

Voor de bouw van de keuken en eventuele bouwtechnische voorbereidingen op locatie, worden technische- en installatietekeningen gemaakt. Deze tekeningen worden opgestuurd en indien nodig toegelicht en nader besproken (eventueel ook rechtstreeks met aannemer/loodgieter/electricien).

Bestellingen

Materialen zoals hout of bamboe, werkbladen en apparatuur worden besteld.

Bouw & afwerking

De keuken wordt in onze eigen werkplaats gebouwd en afgewerkt met natuurlijke olie of beits.

Montage & oplevering

De keuken kan worden gemonteerd zodra (eventuele) andere bouwwerkzaamheden aan de binnenkant van de woning gereed zijn. De montage van de keuken doen wij ook zelf (er komt geen extern montagebedrijf aan te pas).

Meer informatie?

Uw project bespreken of heeft u vragen? Maak een afspraak en kom langs in onze studio.